Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i djupet av min själ ryms Himlen

När min kropp tystnar så vandrar jag med Gud. Där i djupet av min själ ryms Himlen




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-05-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP