Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av låten "Opustil Me Andel" av det tjeckiska f d underjordiska bandet DG307.


Meteoriten


En stjärna saknas
på min himmel.
Den har blivit en meteorit
på väg någon annanstans,
bort ifrån mig.
Allt jag kan göra är bara att se
på det som lämnat mig.
Nu försvinnande långt borta.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-13 13:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En saknad upplevs vid läsning, en fin text.
2021-05-14

    Sefarge VIP
En simpel tröst
Ändock? Mister
Du en meteorit
Står dig tusen
åter?
;)

2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen