Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONDAS ARVSANLAG

Inuti Genteknikens universum
kan spåras de onda virus vars
destruktiva pessimism av nega-
tivism hotar motsatserna som
är en del av alla levande organ-
ismer däri atomer och molekyl-
ernas kamp om världsherraväl-
det alltjämt fortgår av vilka de
ondas arvsmassa undergräver
det godas existens.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2021-05-13 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP