Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag nr 2


#Vårpoesi2021

 

En ny årstid

signalerar sippan

bland ekostubbar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 15:01



Bookmark and Share


  ULJO
Ett vårtecken gott som något.
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP