Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottstycken

Jag ser små brottstycken ur gamla drömmar
ord utan bokstäver som stampar runt i medvetandets mylla
som vankar fram utan att ge sig till känna.

Ett säkert sätt att bli galen
är att avkräva livet på
en innehållsdeklaration.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt