Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas vara två

Vi låtsas vara två
Men varför är jag då ensam
Finns ingenting kvar
Kanske en känsla av gemenskap
Men är det allt
Är det så här det slutar
Är det så här det känns att växa isär
Att inte vilja kämpa för oss längre

Du väljer oftare soffan
Jag är ensam
Du verkar inte se
Eller så väljer du att inte se

Jag väljer att le
Säger att allt är ok
När någon frågar

Vi låtsas vara två.....




Fri vers av Madam Mimm
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas livet återvänder till dig!
2021-08-08

  Monica Lindgren
Det går bara en tidd, att låtsas...Diktjaget här vet, att hon sviker sig själv...
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm