Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natasja

När ditt lilla syre
i min famn, du slumrar
doftar himmel
i pappas famn

Mamma sover
lilla navesträng
blev min
så liten fjäder

Ordlös
bara ler
dina andetag
mitt lillla älskade




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-05-13 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig