Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filosofisk text


Jag kan nog alltid lära mig nåt

Vi är så olika

har olika inställning till livet

Jag är nog mer introvert...

Men, jag tänker så...

att alltid kan jag lära mig nåt

av dig.

Vi träffades för snart tre år sen

å då var det jag som tilltalade dig

på tåget 

Du satt å fingrade på ditt metspö

det lyste om dig

När vi båda skulle gå av tåget

så sa jag bara: Ska du fiska?

Ja, det skulle du visst.

Du var så vacker å hade utstrålning.

Jag hade den långa orangeblommiga klänningen

å du blev med en gång väldigt attraherad

Det var den heta torra sommaren 2018

Ja, det var det.

Men, jag ångrar det inte....

 

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 20:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att våga ta steget , att ge sig själv chansen, stort.
2021-05-14

  Monica Lindgren
En härlig sommardikt, som väcker aningar hos läsaren!
2021-05-13

  lodjuret/seglare VIP
Spännande text, den är som ett utdrag ur en dagbok, bara som just egen upplevelse, just egen...
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP