Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Alin Düsseldorf (multumesc prietene)


Vi har nått ett landlöst folk, Jag är Israel.

Vi har nått ett landlöst folk för ett landlöst folk. De människor som råkar vara här fick inte vara här, och mitt folk visade dem att de var tvungna att lämna eller dö, förstöra 480 palestinska byar på jorden och radera deras historia.

Jag är Israel. Några av mina män begick massakrer och blev senare premiärministrar för att representera mig. 1948 var Menachem Begin ansvarig för enheten som massakrerade invånarna i Deir Yassin, inklusive 100 män, kvinnor och barn. 1953 ledde Ariel Sharon massakern på Qibya-folket, och 1982 dödade han våra allierade omkring år 2000 i flyktinglägren Sabra och Shatila.

Jag är Israel. Ristat 1948 från 78% av landet Palestina, fördrev det sina invånare och ersatte dem med judar från Europa och andra delar av världen. Medan infödingar vars familjer har bott på denna jord i tusentals år inte får återvända, är judar runt om i världen välkomna till omedelbart medborgarskap.

Jag är Israel. 1967 slukade vi de återstående länderna i Palestina - Västbanken och Gaza - och placerade deras invånare under hård militär kontroll, kontrollerade och förödmjukade alla aspekter av deras dagliga liv. Slutligen bör de få veta att de inte är välkomna att stanna och gå med i miljontals palestinska flyktingar i dammlägren i Libanon och Jordanien.

Jag är Israel. Jag har makten att kontrollera amerikansk politik. Min amerikanska kommitté för offentliga frågor i Israel kan skapa eller förstöra vilken politiker som helst, och som ni ser konkurrerar alla om att behaga mig. Alla krafter i världen är maktlösa mot mig, inklusive FN, för jag har amerikansk vetorätt att blockera all övertygelse för mina krigsförbrytelser. Som Sharon sa, "Vi kontrollerar Amerika."

Jag är Israel. Jag påverkar också de amerikanska medierna och du kommer alltid att hitta rätt nyheter till min fördel. Jag har investerat miljontals dollar i PR, och CNN, New York Times och andra har gjort ett utmärkt jobb för att marknadsföra min propaganda. Titta på andra internationella nyhetskällor så ser du skillnaden.

Jag är Israel. Ni palestinier vill förhandla om "fred!" Men du är inte så smart som jag; Jag kommer att förhandla, men jag tillåter att du bara har kommunerna medan du kontrollerar dina gränser, vatten, luftrum och allt annat av vikt. När vi "förhandlar" kommer jag att svälja topparna på kullarna och fylla dem med bosättningar, befolkade av mina extremistiska extremister, beväpnade till tänderna. Dessa bosättningar kommer att anslutas till vägar som du inte kan använda och du kommer att fastna i din lilla bantustani mellan dem, omgiven av kontrollpunkter i alla riktningar.

Jag är Israel. Jag har den fjärde starkaste armén i världen med kärnvapen. Hur vågar dina barn möta mitt förtryck med stenar, vet du inte att mina soldater inte kommer att tveka att blåsa huvudet? På 17 månader har jag dödat 900 av er och skadat 17 000, de flesta civila, och jag har ett mandat att fortsätta eftersom det internationella samfundet är tyst. Ignorera, precis som jag, hundratals israeliska reservofficerer som nu vägrar att kontrollera mina länder och folk; deras samvetsröster skyddar dig inte.

Jag är Israel. Vill du ha frihet? Jag har kulor, stridsvagnar, missiler, Apache och F-16 för att förstöra dig. Belägrade jag dina städer, konfiskerade dina länder, rensade dina träd, rivade dina hus och krävde din frihet? Kan du inte ta emot meddelandet?

Du kommer aldrig att ha fred eller frihet, för jag är Israel.

K:https://www.facebook.com/alfaomegatv/videos/10158805080620873

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2021-05-14 00:38Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP