Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... och föhnvindar blindar från ...


Det som söker beröring

två passerade
en vände sig om

... ingen ser ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-14 00:42



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Precis sån ögonblick som jag älskar att se :-)
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik