Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och befruktad av sommaren och hösten, buren av vintern...


våren

fjolårs mylla
vårens livmoder

... födslovånda ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-05-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik