Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsippa

Nattens svarta tungspets.
Vidrör mina sinnen.
Omedvetet jag låter mig smekas.
Dess strävhet lockar fram.
Poesin.
Skapandet.
Konsten.
Sårbarheten darrar under himlen.
Dess känsla.
Dess lust.
Dess penseldrag.
En blandning av skönhet och ödmjukhet.
Men inte desto mindre.
Jag kan känna.
Det nattsvarta.
Då jag minns.
Dess tungspets.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-14 01:15



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fin och uttrycksfull poesi!
2021-05-19

    ej medlem längre
Titeln fångade mig, texten höll mig kvar.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP