Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SåKlArT

Gud är pappa
fast alla pappor heter ju inte gud

Jorden är mamma
Och även om alla mammor inte har jord under naglarna så vet vi ju..

Ingen föds utan att bli född av en
Mamma
och
Pappa ( spermier)
Sååååå
Alltså

Ska det tillbedjas någon så se till att det blir jämställt....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-14 03:33



Bookmark and Share


  aol
Så rätt så bra skrivet
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP