Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byt ut en bokstav och allt ändras.

Igår strålande sol
idag strilande regn
båda är livsviktiga.




Fri vers (Prosapoesi) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP