Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartid

Den blomstertid
tar nu vid
njut av alla dagar
i sommarängens gröna hagar
tids nog blir det höst
och vintern ger ingen tröst
men snart är vi här igen
till våren och sommaren
Så går tiden år efter år
tills slutet du äntlig når




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
Nu eller aldrig. Bästa tiden
2021-05-14

  Lottie Ålhed VIP
Hoppas det känns som äntligen när den dagen kommer. Fin dikt.
2021-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att ta vara på och njuta av livet i sommarens underbara tid.
2021-05-14

  Feliaxel VIP
Fantastisk tid framför oss nu
Det gäller att ta vara på tiden
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP