Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden.Tomheten

Uppskattar alltmer tystnaden. Tomheten.
Det osagda och osedda som för mig närmare den Högste.
Mitt i larmet runt oss så finns den innerliga tomheten. Tystnaden




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-14 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP