Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en för alla och alla för en i viral form.......


Tystnad gör oss delaktiga och utsatta för helig bestraffning

 

Krig är de gamla metoderna som världen inte kan bli av med,  flera virus kommer att implementeras mot dem som har sådana vansinne  vanor.

 "valuta" för återhämtning efter Covid-19-krisen kommer invånarna att få pengar att spendera i butiker och kaféer som drabbats hårt av karantänåtgärder eller tekniskt arbetslöshet.

Bland länder som tillämpar sådan åtgärd är nyligen upp till 2000 invånare i staden Kyjov har rätt till "strömmar /corrents," värda 400 kronor (19 $), namnet är en kombination av "coronavirus" och "currency", som man kan spendera på 40 företag, till exempel butiker, en skobutik , ett apotek och en snabbmatsrestaurang. När du handlar kan deltagarna betala hälften kontant och resten med sina egna pengar, eller bättre förklarade en dagpenning för dem som frivilligt värvas till nästa vågor, den så kallade pandemiinfektionen sägs på slea alias en överraskningsinvasion, potentiellt krig.

Om det inte omedelbart stoppar korruption och den judiska ockupationen, kommer vi att vara i samma situation som många stater, i sin tur kommer Rumänien att skaka i morgon, Sverige kan drabbas av en invasion.

Ett krig som kommer att sammanföra polisen, den maritima milisen och civila där tvång, hot, propaganda och manipulation möts, och de förbereder en konventionell konflikt: Kina har redan tränat på krigets väg om det inte redan leder det. Kina är redan inblandat i ett oregelbundet krig med USA i det grå området mellan fred och krig, vars aspekter beskrivs av analyser av militäraxperter.

Konflikten mellan Armenien och Azerbajdzjan återupptogs. Azerbajdzjan anklagas för att ha "infiltrerat" armeniskt territorium Armenisk ledare Nikol Pasinian anklagar den azerbajdzjanska armén för att ha brutit mot den armeniska gränsen och för att försöka erövra nya territorier, en intensivering av spänningarna mellan de två länderna. i söder och att de vill "belägra" sjön Sev, delat av de två länderna.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-14 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP