Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till en vän med trumman som bär korpens tecken.


Korptrumman

Trummans slag

mot korpens skinn

ljusets lågor

benets tecken

din är resan

stunden din

lockar livet

lockar näcken

lockar vår

och ört ur rot

lockar fjäril

till violen

trummans slag

till liv, till bot

trummans väg

mot kärlekssolen




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-14 11:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så fint!!!!
2021-05-14

  Kajan VIP
Spännande text, med en uråldrig ton; precis som trumman. Och bild på trumskinnet (?) kompletterar ytterligare!
2021-05-14

  lodjuret/seglare VIP
Till och med
i en värld
tecknad med fantom

äventyr där kom
som i dröm
text här spännande

mer än rännande
ljud av spring
i korridor, trappa
2021-05-14

  Kungskobran VIP
Trumans makt är stor, har skapat mystik i människans historia
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP