Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Koldioxid frigörs alltmer än vad som binds via fotosyntes. Regnskog riskerar bli fnösketorr savann.


Regnskogssavann


Skövlad bränd framtid.


Lång tids bäring utan regn.


Vår regnskogssavann.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 11:28



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Vår regnskogsöken
2021-05-24

  AiA Maria den fria
”Regnskogsavann”

Berör djup
Öppnar ögon
når hjärtan


Tack!

2021-05-18

    Lena Staaf VIP
En förödande framtid men vacker dikt.
2021-05-14

  Elinor Sörensson VIP
Regnskogssavann.
Ett vackert ord för något
förödande.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP