Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Berättelse från rättspyk- Del 1

1.
-Kort fakta om patient hanteringen-

Dagarna var långa med tunga medeciner och i mitt tycke, kemisk lobotomering med allt från benso till neuroleptika..
Plus injectioner varje eller varannan vecka med fulla sprutor hispa medecin..
Alla som döms till vård får oftast injection insatta för att få ner "psykos" beteende och igentligen för att söva oss så vi håller oss lungna, som zombiesar..
Det är sjukt så det är men det är dagens sanning..

2.
-Mitt första besök på rättspyk- "Huddinge" som numera heter Helix

Blev transporterad från Nyköping häktet till Huddinge för jag rev cellen där, kastade matbrickan och betedde mig inte så dom valde att köra mig till psyket.
När jag väl kom dit så möttes jag av fyra fem vårdare som väntade på mig..
Jag hade enligt dom psykos, skrattade högt och levde spelet, så psykos ? Nää jag var bara på bra humör hehe..

Dom leder in mig till isoleringen där en läkare väntar, hon säger att jag ska få pulver
Tänkte vafan ska dom ge mig tjack ?..
Det tog ett tag sen kom sjuksyrran fram injectionerna och sa att jag skulle lägga mig ner.
När jag såg sprutorna börja jag spreta lite, fan är det här ?..
-Du ska få lite medecin bara, lungn.
Jo tänkte jag men det är ju tre sprutor...
Dom fick i mig dom och vad jag vet nu så var det Stesolid, Akineton och Accurtard.

Jag svävade den natten och högt oxå fick lite hallisar och började prata med en som satt fast i karmen uppe på hörnet.. Hon välkomna mig dit och berättade för mig hur det går till där... Hade redan glömt vad hon sa dagen efter..

Väl på avdelningen gick jag runt och skakde som ett asplöv, det var biverkning från gårdagens "laddning".Kom ihåg att jag satt mig i soffan och undrade vart jag hade hamnat, alllt var så lungt så tyst på nått sätt.. Men vänta till larmet gick då fan blev det fart det vill jah lova..
Men man lärde känna lite folk och jag tyckte det var ganska chill ändå men det var inte som på kåken det vill jag lova..

3.
-Turer-

Det blev några turer fram och tillbaka från Häktet till Psyket.
Det vanilga var att man slog sönder cellen och härjade lite så kom transporten och hämta en. Det är konstigt att när man sitter Häktad saknar man psyket och tvärtom.
Tror många känner igen sig så och delar min uppfatning.
Det var turer mellan Kronan oxå, jag satt där på psykavdelningen.
Fan där levde jag rövareå dom körde tillbaka mig till psyket igen..

-Jaså, du är tillbaka
-Verkar inte bättre än så
-Har du saknat oss ?
-Va ?
-Ah eftersom du kommer tillbaka hela tiden
-Ahh jag har saknat er ...haha
Det var det vanliga, tre sprutor och välkommen..

............................




Övriga genrer av FAttar dU
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-05-14 14:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad tycker du de skulle göra?
2021-05-14

    ej medlem längre
Kanske du ska skärpa dig och sluta bete dig
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU