Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utblick.


Sommarvy


Sommaren kommer till sin höjdpunkt,
inspirerad som den är från början.
Medan en bubbla från en gömd öring
stiger långsamt mot himlen
som det silkeslena utsläppet av sidenört.
En grop delar med sig av ett plommon,
vilket avnjutes som en tyst hymn
före morgonavkastningen.
Och ett fartyg går sönder
i ett hav som blivit ett skrotupplag.
Människans mun öppnas
och ger ifrån sig läten med vokaler.
Sista orden ljuder tyst och klokt.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 15:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ett Njutbart skapelse o fantasiverk
ej många mäktar med att skriva
Tack!
;)


2021-05-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
denna magiska veckan, där allt blommar över natten, har inga litterära ord att beskriva från våren till sommar, endast fantastiskt!
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen