Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur varmsprungen jord

 

Det blåser en vind

den drar över näs

den visar sin styrka

när tillfälle ges.

Det susar en ymning

över hav över land

nu gästar vår skymning

den tar oss i famn.

 

Vi sjunger vår längtan

till toner av guld

och hoppas att tiden

ska stanna en stund.

För rosen som blommar

och doften som sprids

ska vittna om sommar

där vildhästar drivs.

 

Och tanken som fyllde

sin glänta av sol

ska värna om lyckan

ur varmsprungen jord.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-14 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP