Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottslingen

Instängd i ett rum
Monster de kallade mig
För farlig de sa
De tror jag kan hållas in
Tålamod min vän, just nu




Bunden vers (Haiku) av Filip Zetterlund VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2021-05-14 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP