Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens härkomst

Den kalla vita
Den frysande vinden
Det isande vattnet
Nordens herre
Har nu dragits tillbaka
Gett plats för den milda solen
Dennes ljus och strålar
Värmer upp det gröna landskapet
Och ger naturen dennes skönhet
För den hårlösa apan
Att beskåda




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-05-14 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP