Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAJ - EN KÄRLEK (?)

Maj

Jag är frestad att göra slut

när jag ser hur du tar dig ut

Du var inte så här förut

 

LARZ GUSTAFSSON 14 maj 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-05-14 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
My fickle friend, som Frank Sinatra sjöng om "The Summer Wind".
Maj har visat sig allt mer opålitlig.
2021-05-14

  Lottie Ålhed VIP
Sköna maj välkommen till vår bygd igen Kanske.Kul rim i alla fall.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP