Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungeln

Antik som tiden själv
Mystig likt den mörka himlen
Likt havet vild och otämjbar
Men akt förhäxar oss
Med sin gudomliga skönhet
En mångfaldens rikedom
Träden stora och mäktiga
Klättrar sig fram till himlens moln
Formar den gröna kronan
Exotiska blommor sprider skönhetens färger
Skapar en naturens konst
Växtrikets oändliga kejsardöme
En värld av mystik och fara
Där djuren är vildheten själv
En plats där de svaga förintas
Och där endast de starkaste
Överlever
Det är djungelns hårda lag




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2021-05-14 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP