Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfiska strofer


ALICE

När jag ser henne sovande lugnt i stolen
efter dagens id och begivenheter,
får jag svaren givna om livets mening
utan att fråga.

Hennes näsvingar darrar i andetagen.
Mjuknad ligger munnen och utan motstånd
ger hon alla svaren om evigheten
stilla i stolen.








Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 06:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vackert som en tavla. Kärleksfullt skaldat.
2021-05-18

  Tomas Karlsson VIP
Fina rader om kärlek! :-)
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP