Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVERMÅNE - tanka

Vårnattens ömhet

klär träd i väntans tider

vitsippor lyser

bär månsilver i famnen

gryningsrodnad möter dag




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-05-14 18:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tack för ljusberikad vacker tanka!
2021-05-20

  Kajan VIP
Varsamt är våren framburen här, en jättefin dikt.
2021-05-18

  ULJO
Vårnattens ömhet
Vackert
2021-05-17

  Boel Lindell
En underbar dikt. Jag gillar att se vårnatten som ett väsen som skänker ömhet.
2021-05-16

  Susen VIP
Gryningsrodnad möter dagen! Fin tanka
2021-05-16

  Öknens Ros VIP
En drömsk och stämningsfull tanka.
2021-05-15

  Feliaxel VIP
Vackra bilder seglar upp för mitt inre när jag läser dina vackra rader
2021-05-15

  Blomma-Stjärna VIP
åh, så drömskt skönt - tack att jag får ta del av vårnattens ömhet och vitsippornas månsilver!
2021-05-14

  Judas Ekholm VIP
Den här får en inpiskad cyniker som undertecknad att vifta på ögonfransarna och drömma om något vackert. Tack! <3
2021-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, det känns som om jag är där!
2021-05-14

  Niliboy
Mycket fin tanka, ja mångubben har en sällsam kraft!
2021-05-14

  Cikoria Blå VIP
Fint formulerad tanka.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP