Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblindhet.







Jag kan inte vidröra dig
För alla orden är ivägen
Som berör oss intill sista
bokstaven. ..






Men Albatrossen svävar
fortfarande fri. Läser av
världen med sina vingar.





















@@@sefarge@@@




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-14 18:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fantastisk text, bra ordat!
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP