Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag mötte dig!

Då sken solen så varmt

och jag led i värmen,

jag har nu funnit

banet av Palestina

och det gröna livet,

tar strid för klimatet

å vill leva länge,

Allt är nu grönt

i mina ögon!

Å, jag gläds

åt framstegen!

 




Fri vers av Niliboy
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-14 18:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2021-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar tro och tillförsikt!
2021-05-17

  Kajan VIP
Nu blir Sverige grönare för varje dag, det känns bra!
2021-05-15

    Ohemulen VIP
Gröna framsteg och långt liv hör ihop...
2021-05-14

  Sparvögat VIP
Ser hopp i dina ord om det gröna livet...
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy