Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i dig själv

Ja, bara vila i dig själv

och acceptera att just nu är du knäckt

Gå och lägg dig!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-05-14 18:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland är det bra att sova på saken!
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP