Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
(Ironisk grimas).


En eloge till mina etttusentjugotre die-hard fans.


Då och då händer det. Jag är alldeles slut i slutfasen av veckan och jag förmår inte tänka tanken på att spendera tid vid spisen. Blotta tanken på mina paradrätter: fiskpinnar med pulvermos eller bruna bönor och falukorv förgör mig! så vad gör man?..jo man halar fram sin smartfån, trycker på mata mig-knappen och voila!..inom en timme och lite flyt uppenbarar sig en servicekille med i bästa fall 50 % av ursprungsordern. Jag har lärt mig vid detta lag, av erfarenhet, att alltid välja det kallskurna alternativen på pizzamenyn för att inte bli besviken.

Den effektiva Servicekillen ringer en gång på dörrklockan, trycker sedan in min Calzone genom brevinkastet, regelrätt Corona-säker standardisering, för att sedan snabbt cykla ner för trapporna och jaga nya postkod-klienter.

När middagen är uppäten och första 90-10 groggen ligger där och skvalpar i magsäcken är det dags att göra ett aktivt val: fortsätta leva eller melodramatiskt kasta sig ut från balkongen på första våningen (för att sannolikt landa i tant Elsas Maskrosodling).

I fallet tar jag, min vana trogen, numera med mig min 360 graders handhållna kamera med mig. Som sann Content creator måste man hela tiden hålla sina följare nöjda. Det räcker inte längre att göra avslappnade sköna grejer som att måla frukt-stilleben eller tömma en 75:a vodka Explorer på under 6,8 sekunder. När abonnenterna på min Youtube-kanal förökade sig så pass att det blev fyrsiffrigt då började dom ställa orimliga krav som jag inte kunde värja mig ifrån, som t ex att kasta mig ut från balkongen.

Ett tag tänkte jag att jag skulle göra sådana där "reaction-videos". Alltså att jag ser en film på datorn och filmar mig själv samtidigt som jag gör det så att andra som inte har sett filmen kan få reda på om jag tyckte den var bra. Själva idén var inte dum men jag somnade dessvärre alltid innan porrfilmen var slut.
Fri vers (Modernistisk dikt) av McLashlan
Läst 21 gånger
Publicerad 2021-05-14 20:45Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

McLashlan