Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


871.THE LORD HAS WALKED OUT.1

[if you don’t]
feta bitar

[have star quality]
är lömsktskiftande

[how far you've come]
...i &Världens& skelettzon...

[how far you want to go]
kommerihåg/påminner om

{&}TOMORROW
&kreditaffärer&
BELONG TO US{&}

UTAN
***JORDENS NATUR***
&%_&%_&%
is the #DARK PLACE#
###
AND IS SO UGLY COLD!
###

/*\at that point/*\

skelets SKULDER

must be...
removedcleared...
...awayawayaway...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP