Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en dagboks lågmäldhet


Inte är det sättet
charlatanen nyttjar
vid tomgångsprat
för att fylla ut
tystnaden


troligen inte
traditionen med
vårflygande gäster
som nu tycks sjunga
i sin frånvaro


och näppeligen
den ensammes
ovilja att från sin
komfortzon sticka
ut å bekänna färg


ej heller hur den
högstbjudande
köpt sig tid att
diskret motverka
grånanden


måhända heller inte
de ansvarigas
plockepinnspel inför
utpekandet av
samband


Svaret kan dock dölja
sig i en dagboks
lågmäldhet där
fragmenten
hålls ihop




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP