Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har våren


Aldrig har våren doftat som nu
det är vår längtan
det är en tröst
vi har lärt oss
ta inget för givet




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP