Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånta fjädrar


som om träden
bara alstrar
till sig alla dessa
glödsvallande
röda ibisar
blåflockade
hyacintaror

och från Amazonas
insvepande
gulnäbbskardinaler
högtidsklädda och
rödhuvade mot
skygga sätta-bo-parakiter
i djungelgrönt

alla denna färgutstyrsel
med lånta fjädrar
för inbördes tävlan
träd emellan vilka
tillsammans med
rosenskedsstorkar
speglar sig i floden




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-15 12:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Wow!

Alla sinnen får här sitt lystmäte!

Tack!
2021-05-18

  Susen VIP
En färgsprakande resa! Ger vackra bilder
2021-05-16

    Lena Staaf VIP
Vilken härlig färgpalett du målar upp!
2021-05-15

  Elinor Sörensson VIP
Bara ett stort WOW!

Vilken färgsprakande
ordnjutning.
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP