Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen utanför

Stumma är orden
För den värld jag vill beskriva
Så stor och mäktig
Utanför dörrarna

Att gå ut i den
Är stort




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva