Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt



Varför beskriva våren?
En nyfödd döljer ingenting.
Grönt är ett ord
som inte kan översättas.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 12:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja visst gör det ont när knoppar brister, ?ont för det som växer ?och det som stänger. 
K Boye
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor