Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet - en räcka förhållningssätt


Livet - en räcka


förhållningssätt och infall.


Syn med djupverkan.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-15 13:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Så sant!

Tack!
2021-05-18

  Susen VIP
Kort och koncist med stort innehåll
2021-05-16

  Elinor Sörensson VIP
Visst är det så. Vårt
sätt att förhålla oss till
livets skeenden är vad som
skapar vår tillvaro. Ger oss ro
eller oro.

2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP