Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsippolandet


Skriv något vackert du håglösa själ
skriv om din morgon i blåsippolandet,
om vederkvickelsens sötma
av ett milt blått innanhav
där mossklädda stenars grönska
blev skogsklädda utspridda öar
givna och mottagna uti fantasin,
att uppleva blåsippors fägring
uppfyller sinnet med glädje
när man vandrar i morgonens sol.




Fri vers av Roland Holm
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 14:27



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag älskar blåsipporna! Bäst är när man får leta efter dem:-)
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm