Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minou

Mitt älskade Lillhjärta.
Min själ du bär.
Saknaden river.
Vem är jag utan dig?
Av kärlek du är.
Mina ord sviker mig.
När vingar dig bär.
Finaste tjejen i stan,
jag alltid kallade dig.
Älskade, älskade Minousan.
I mitt hjärta.
För evigt. För alltid. Nu.
När himlen vann över mig.
Ingen som du.
Jag lämnas med tårar.
Det som finns kvar.
Ett liv.
Utan det vackraste.
För det vackraste.
Var du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP