Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk...

Tänk att vakna upp en dag,
med gränslös energi.
Och lätt dra djupa andetag,
känslan av harmoni.

Tänk att börja dagen med
ett tack och inget mer.
Få njuta av en stund i fred,
och se hur solen ler.

Tänk att få en sådan dag
utan något gnäll.
Som skänker ett välbehag
ifrån morgon till kväll.

Tänk att möta människor
med ögon som ler,
som ej bara sig själva skor.
Nej, sådana som ger.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-05-15 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP