Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Minou

Du.
Blundar.
För evigt.
Men jag.
Minns din blick.
Av jadegröna ängar.
När mina.
Ögon så havsblå.
Mötte dina.
Vi förenades.
Till att bli.
Varandras själar.
Jag.
Blundar.
För en stund.
Och vet att
det jadegröna.
Nu.
Är en del.
Av himlen.








Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP