Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Tillkännagivandet kommer bland ihållande spänningar mellan Moskva och västerländska stater, som rapporterats av TASS, Reuters och AFP, citerat av Agerpres. "


Rysslands nästa mål i Europa, Det finns 1 351 km

Rysslands nästa mål i Europa? Det finns 1 351 km mellan vår huvudstad och deras.

Den ryska regeringen godkände på fredag ??en lista över "ovänliga länder", ett dokument som endast innehöll USA och Tjeckien.

Detta är vägavståndet mellan Moskova och Prag.

När vi återgår till listan över "ovänliga länder" måste det sägas att den publicerades på den officiella ryska webbplatsen för juridisk information. Således kan amerikanska diplomatiska uppdrag inte längre anställa lokal personal alls, medan tjeckiska uppdrag kan anställa högst 19 säger  Antony Blinken och chefen för den ryska diplomatin Sergei Lavrov.

Den amerikanska ambassaden i Moskva meddelade denna vecka att de skulle minska de flesta konsulära tjänsterna på grund av ryska sanktioner, vilket tvingade den att skilja sig från de flesta av sin lokala personal och minska sin "arbetskraft med 75%".

Men på fredag ??meddelade det amerikanska diplomatiska uppdraget att det tillfälligt skulle återuppta konsulära tjänster för amerikaner. "Moskva har alltid betonat sin önskan om dialog," sade Kreml-talesman Dmitry Peskov på fredag.
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-05-15 19:28Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP