Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittla mina sinnen.

Jag ser
Dig
I mina drömmar
Finns du alltid där

Jag lever
Och andas dig
Jag känner
Din närhet

Jag vill bara
Andas in din doft
Kittla mina sinnen
Du är perfektion

Jag vet
Jag är du och du mig
Tiden är vår enda fiende
All tid utan oss




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP