Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dagarna av Lottie Ålhed


Tidens gång

Dagarna kommer dagarna går
år efter år efter år
inget att göra något åt
vi sitter alla i samma båt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 21:18



Bookmark and Share


  ULJO
Precis så
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP