Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Karga Årsringar av Judas Ekholm


Ingen vila

Att vila är inte lätt
när dagen sätter sprätt
på din kropp
och inte säger stopp




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP