Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta utan blod


Utan namn
Utan fotspår
Glider en gestalt fram
Genom ett liv
Utan att leva




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789