Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att leva

När min största rädsla
Är mitt livs förbannelse





Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 23:13



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Applåd till Lustverkets version
2021-05-22

  Lustverket VIP
Eller när ens största rädsla samtidigt är en längtan.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789