Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat värker


Jag behöver Gud....forts


Mitt hjärta är öppet,
Är ditt stängt?

Mitt hjärta värker och gör ont,
Människorna går under och går emot domen

Mitt hjärta är öppet,
Vidöppet, rött, --trött slår det och vill vara starkt

Mitt hjärta är det finaste jag har, jag behöver dig Gud
Du Gud, är den som håller oss alla levande.

Jag behöver dig Gud, varje sekund av mitt liv,
Jag får be , jag får tala, jag får gråta och ofta skratta.

Mitt hjärta vill slå hela tiden tills du hämtar oss troende hem,
Efter den kommande vedermödan...
Ja vi är ju redan i vedermöda i världen.

Jag behöver dig Gud, på vägen den långa - till Himmelens höjder.


Dikt och bild ©Maria






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-16 00:03



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Larz, så är det, man vill inte söka, för man är rädd att han finns, eller andra vinklingar på storheten man inte vet ngt om. /M
2021-05-16

  MariaEvighet
Hej! Tack. Ja det ligger ngt i det. Jag är så tacksam för att jag har honom i mitt liv, han gör mirakel.

2021-05-16

  Den filosofiske poeten VIP
Har du hittat Gud, har du hittat dig själv.
Och omvänt.
2021-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Alla behöver vi Honom.
Men alla har inte insett det. Alla vill heller inte inse det.
2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet